Des d’estudi-CAT juntament amb Siquier Gestions S.L., vos informam del nou servei que oferim de manera conjunta per tal de facilitar l’alta els vostres habitatges per al lloguer vacacional. Alta places turístiques

RECOMANACIONS ALS PROPIETARIS D’HABITATGES DONATS D’ALTA PER L’ACTIVITAT DE LLOGUER TURÍSTIC QUE NO ESTIGUIN EN AQUESTS MOMENTS REALITZANT ACTIVITAT Segons ens consta, hi ha un gran nombre de propietaris que varen optar per donar d’alta l’activitat de lloguer turístic i que han decidit que la present temporada no alquilaran la casa, be perquè hi visquin ells mateixos, la tenguin llogada per LAU, o no pretenguin per ara explotar-la. Les recomanacions

A l’estudi comptam amb un equip qualificat per a oferir les millors opcions en quant a disseny d’interior de la seva vivenda o negoci sense deixar de banda els acabats exteriors.  

Per completar el servei en quant als projectes de construccions agrícoles, oferim un servei de 3D on es pot veure una representació del que serà la seva construcció un cop finalitzada l’obra.

Ens podeu trobar al carrer Bisbe Campins, 12 de Palma.

Les “Resoluciones de la Dirección General de los Registros y del Notariado y de la Direcció General del Catastro, de 26 de noviembre de 2015” estableixen la forma de comunicar els vèrtex de les parcel·les cadastrals de forma GEO referenciada a través d’un arxiu en format GML. A l’estudi CAT proporcionem els GML ja sigui a través de la captura de dades o desde la informació proporcionada pel client.